Offert / Förfrågan

Om oss

TEEK Fastighetsförvaltning har grundats av specialiserade bolag med målsättning att alltid få nöjda kunder. Istället för att lova runt och hålla tunt, beskriver vi mycket öppet hur vi arbetar och vad vi kommer att leverera. Det här gäller inte bara inför avtalet, utan är lika sant år ut och år in under den tiden vi arbetar med förvaltning och projekt hos er. 

Personalen på TEEK är handplockad för sitt engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Naturligtvis strävar vi efter att växa men sätter rekrytering av de bästa medarbetarna före. Ingen tjänst som vi levererar blir bättre än motivationen och kompetensen hos våra medarbetare. 

Eftersom vi vill ha långa och öppna förhållanden med våra kunder, så är vi också beredda att över tiden ändra vår leverans så att den bättre passar kunden. För oss är det inget problem att ändra vårt sätt att arbeta. Både kunden och vi känner till hur vi arbetar in i minsta detalj, vilket gör att vi enkelt och öppet kan diskutera förändringar och att man har tryggheten av att ha den allra bästa partnern i sitt förändringsarbete. 

Varmt välkomna till oss!

Som fastighetsägare har man mycket att tänka på. Att ägna sig åt fastighetsförvaltning ärtidskrävande och det är svårt att hinna med allt på egen hand.
Först och främst ska hyresgästerna trivas, vilket kräver en inte oansenlig mängd underhåll och service. Tillsyn ska ske, felanmälan ska göras, lagningar och städinsatser ska samordnas och genomföras.Teek har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning i Stockholm och kan hjälpa dig, både med att lägga upp planer och utföra service- och underhållsarbeten som alltid är nödvändiga i fastigheter.